Maggi Untuk Rakyat Malaysia

Apr 15, 2021 Uncategorized

Berkenalan dengan Maggi

Bermula di Switzerland, Maggi dibawa ke Malaysia oleh Nestle pada tahun 1957 untuk menawarkan makanan rakyat Malaysia yang mereka gemari termasuk perasa dan mi cepat. Salah satu pencapaian Maggi adalah Rare metal yang menguntungkan dalam Hadiah Syarikat Putra 2019. Orang Malaysia sangat menyukai barangan Maggi kerana ia halal dan boleh digunakan untuk membuat resepi spageti cabonara dengan cepat.

Produk Maggi

Maggi sangat disukai untuk mi cepat lezat anda dengan rasa seperti kari dan ayam. Kami juga menyediakan sos, seperti cili dan sos tiram, untuk digunakan sebagai perasa atau perasa untuk memasak. Produk perasa kami seperti kiub bouillon kami juga dapat membuat persediaan makanan anda sedikit. Kami mempunyai spageti dan campuran segera untuk anda menghasilkan makanan dengan cepat.

Resipi untuk dicuba Dengan MAGGI

Kami mempunyai resipi berkualiti mudah untuk anda buat dengan pelbagai perkara dari Maggi. Kami mempunyai hidangan dada ayam contohnya sambal unggas kami dimasak dalam perapan soya Maggi atau mungkin rendang unggas yang enak yang dibuat dari Maggi CukupRasa. Resipi lazat untuk daging dihasilkan lebih enak dengan kiub kaldu daging ini, seperti formula untuk daging lembu dendeng dan mi goreng daging yang enak.

Maggi MY

Pinggan Cepat Dengan Maggi

Ciri perasa kami membolehkan anda membuat persediaan tanpa kesukaran. Contohnya, buat nasi goreng dengan cepat dengan perasa Maggi Nasi Goreng Kampung. Kami juga menawarkan resipi makanan laut yang lazat, seperti resepi udang pahit panas dan pedas dengan MAGGI Tomyum Paste. Hidangkan orang yang anda sayangi makanan yang sihat dengan resipi organik, seperti kailan makanan laut masin, yang dihasilkan enak dengan Maggi Ikan Bilis.

Perisa Antarabangsa Dengan Maggi

Buat barang makanan dari seluruh dunia di rumah anda sendiri dengan barangan Maggi. Kami kini menyediakan hidangan Amerika termasuk daging daging serta gaya dari bahagian timur anda seperti ladu domba dan kung pao unggas. Resipi unggas teriyaki kami dengan sos tiram Maggi untuk mendapatkan makanan Jepun yang cepat, dan resipi Arab seperti nasi Arab unggas, yang dibuat menggunakan kiub bekalan Maggi.

Projek Eksklusif dengan Maggi

Oleh kerana populariti Maggi di seluruh dunia, barang-barang kami sudah digunakan dalam resipi pencuci mulut. Sebagai contoh, kheer, pencuci mulut klasik India dari puding beras produk susu boleh dihasilkan dari mi melalui Maggi 2-Second Moodle. Barang dagangan Maggi juga merupakan sebahagian daripada resipi berkualiti untuk makanan ringan dengan memasak makanan, seperti kerepek kentang dan banyak lagi.

Petua dari Maggi

Petua dan trik kami adalah supaya anda dapat mengoptimumkan penyediaan makanan anda untuk membantu anda menyampaikan lebih banyak masa dengan orang yang anda sayangi. Maggi dapat membantu anda mendapatkan sepasang pasta terbaik, menggoreng spesies ikan secara profesional, atau membuatnya dengan baik untuk menjimatkan, masa, dan kesihatan anda. Anda juga boleh memahami lebih banyak tentang merosakkan dapur anda untuk membolehkan anda mempunyai ruang memasak yang sangat baik di rumah.

Maggi Bila Pilihan Anda

Jadikan Maggi sebagai masakan pilihan anda untuk membuat rancangan makan malam yang mudah dan cepat di rumah. Barangan dari Maggi tentu dapat menjadikan banyak makanan lengkap dalam kaedah yang boleh dilakukan untuk membantu anda memasak dengan apa sahaja yang ada di pantri anda. Pelbagai resepi spageti cabonara lazat kami juga akan membantu anda membebaskan diri daripada ramuan hidangan kerana ia mungkin dapat memotivasi anda untuk mendapatkan cadangan memasak makanan.

By admin